luni, 20 noiembrie 2017

Review ANDALOU naturals



Hello girls,


            Revin cu un review pentru brand-ul Secom. Nu ştiu câte din voi ştiţi de brand, spre ruşinea mea l-am descoperit anul acesta prin aprilie la evenimentul de lansare a produselor cosmetice de la Andalou Naturals. Secom reprezintă unul dintre cei mai importanţi importatori de suplimente naturale şi produse pentru frumuseţe din România. Produsele Secom sunt fabricate în SUA de către producători de renume, folosind materii prime de calitate superioară şi sunt avizate în România de toate instituţiile abilitate. Încă de la eveniment am aflat despre acestea cât de naturale sunt.
            Gama Andalou Naturals conţine ingrediente naturale, nemodificate genetic şi celule stem din plante şi fructe.
             Gama cuprinde o linie completă de îngrijire a tenului, a corpului şi a părului. Andalou Naturals este o companie de cosmetice naturale din Statele Unite ale Americii, care a repoziţionat standardele privind îngrijirea, prin produse cu ingrediente naturale, nemodificate genetic ( NON- GMO). Compania a fost fondată de Stacey Kelly Egide şi Mark Egide, vizionari cu experienţă de peste 30 de ani. Produsele sunt cruelty free (nu sunt testate pe animale), nu conţin gluteni, parabeni, sunt certificate organic, Eco-Friendly şi sunt vegetariene şi vegane.
Gama Andalou Naturals sunt produse concepute pentru rutina completă, adaptate tuturor tipurilor de ten:creme, produse de curăţare, produse pentru regenerare, serum-uri.


  • Gama 1000 Roses, este conceput pentru tenul sensibil, cuprinde produse cu celule stem din trandafir alpin şi substanţe cu efect antioxidant şi nutritiv din plante.
  • Gama Age Defying, cuprinde produse pentru tenul uscat şi se remarcă prin produsele cu extracte din fructe de pădure, celule stem din fructe, coenzima Q10. Toate acestea îmbunătăţesc textura tenului şi oferă un control mai bun al procesului de îmbătrânire.
  • Gama Clear Skin, conţine produse pentru tenul gras, predispus spre acnee. Oferă suport şi îngrijire prin produsele cu acid salicilic, acai şi Kombucha. Produsele au efect antiinflamator, oferă un nivel de hidratare intensă, calmează tenul şi atenuează cicatricile.
  • Gama Brightening, este o gama pentru tenul normal şi mixt, se reparcă prin produsele cu celule stem din citrice, Vitamina C, extract de morcov, miere de Manuka şi dovleac. Produsele îi oferă acestui tip de ten luminozitate şi frumuseţe. 
           Pentru îngrijirea corpului sunt diferite geluri de duş, loţiuni de corp, creme de mâini şi unt de corp. Produsele conţin extracte din fructe şi plante, se remarcă prin textură, ingrediente de calitate şi un miros fin şi natural.
Pentru păr sunt 3 game care oferă strălucire, volum şi hidratare. În fiecare dintre cele 3 game regăsiţi un şampon, balsam şi/sau un produs de styling.

Produsele pot fi achiziţionate pe www.secom.ro   şi în reţeaua de magazine Secom din Bucureşti, Braşov, Bacău, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.

Experienţa mea


Eu, împreună cu mama mea am testat gama Age Defying.
Lapte de curăţare hrănitor cu acţiune calmantă ce ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire  a tenului. Demachiantul este foarte fin şi cu o textură foarte uşoară pentru ten, se simte foarte bine la atingerea tenului. Mirosul este foarte puternic şi rămâne puţin imprimat. Formula produselor se simte pe ten de la primul contact cu pielea. Curăţarea este foarte bună şi sănătoasă pentru piele.




Toner-ul are un miros delicios şi acţionează foarte bine, pielea rămânând foarte fină.
Crema de zi este ca o cremă obişnuită, uşoară pentru piele. Este hidratantă şi ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire a tenului. Pentru ten uscat, matur, devitalizat sau tern.





Mască celulozică impregnată cu ser pentru fermitate instant. Folosire unică. Masca de faţă miroase a ceai de muşeţel, foarte puternic. Este foarte fină datorită substanţelor. Se aşează uşor pe faţă. Este o mască foarte lichidă. O mare bulinuţă albă pentru că, faţă de alte măşti unde produsul ajunge în păr şi este foarte greu de scos, aici lichidul nu a rămas în păr. Datorită mirosului puternic nu am rezistat cu masca mai mult de 15 minute. Este o mască foarte răcoroasă, chiar şi tenul a rămas rece vreo jumătate de oră după ce am scos masca. Tot serul s-a imprimat în piele şi m-am bucurat extrem de mult că nu a fost nevoie de curăţare.

După ce am folosit toate produsele am constatat că tenul este mult mai catifelat, mai luminos şi foarte sănătos.

Un comentariu:

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...