marți, 13 iunie 2017

Yves Saint Laurent Cinema


Hello girls!



Unul dintre parfumurile mele preferate merită să primească un review pe blog-ul meu. Yves Saint Laurent Cinema este cu siguranţă unul dintre parfumurile vedetelor de la Hollywood. Yves Saint Laurent  a intrat pe piaţă în anul 1961 când a lansat prima colecţie sub acest nume. Fondator al acestei case este chiar Yves Saint Lauren care înainte de a se lansa pe cont propriu a ocupat o poziţie managerială la Christian Dior, iar în anul 1958 datorită colecţiei sale a salvat această casă de la un dezastru financiar. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Acesta este un parfum pentru femei, cu note senzuale, floral-orientale. A fost lansat în anul 2004.


Cinema conţine o pulbere intensă de vanilie şi ambră care alunecă treptat spre inima florală de bujor şi iasomie. Notele de varf sunt clementină, ciclamă şi floare de migdal. Notele de mijloc sunt bujor, crin Amaryllis şi iasomie. Notele de bază sunt ambră, rasină benzoică, mosc alb şi vanilie.


Sticla este luxoasă, de aur și impresionantă, cu logo-ul bine cunoscut al mărcii YSL, caracteristică comună a tuturor parfumurilor YSL. Sticla reprezintă un lucru înalt, plin de farmec, care arată frumos datorită culorii şi inscripţionărilor şi este în mod clar în conformitate cu mesajul de marketing.


Din momentul în care Cinema lovește pielea atinge baza de chihlimbar și vanilie.Scânteia inițială este stabilită de notele de citrice dulci și de aldehidele moi, care dau un indiciu retro la compoziție. Un strat oriental clasic de vanilie, lemn de santal si mosc este facut translucid prin utilizarea de materiale moderne clare de chihlimbar. Pot simţii cu siguranţă clementina
 care taie dulceața notelor florale care urmează.

Cinema este simbolul eleganţei şi feminităţii ce te va încânta în orice moment. Parfumul este perfect pentru a fi purtat seara, la o petrecere cu prietenii pentru că parfumul te va face să străluceşti şi va atrage privirile tuturor. Parfumul rămâne un accesoriu important pentru orice femeie care vrea să seducă.

Este un parfum voios, interactiv, pentru o femeie energică, dar elegant şi delicat. Vanilia din el este dulce, asemănător unei prăjituri, dar are o notă proaspătă. Nu este un parfum dulce datorită clementinei. Este exact ca o prăjitură din clementine. Longetivitatea pe corpul meu este puternică.
O simpă pulverizare este suficientă pentru atrage atenţia celor din jur, având o aromă senzuală.

Este ca o nostalgie, ca o primă dragoste pe care ti-ar placea să o reînvii de fiecare dată. Pur şi simplu îl iubeşti pentru că te imbracă aşa cum nu o face alt parfum şi te face să te reintorci în timp. Cinema este un parfum care fascinează şi nu cred ca îmi va lipsi vreodată din garderobă. Puternic, pentru femeia cu atitudine, potrivit serilor elegante, este un parfum care emană senzualitate şi care întoarce privirea asupra celei care il poartă. Fără doar şi poate un parfum de primă clasă.



PERSISTENŢĂ 10 ★


INTENSITATE 10 ★


AMBALAJ 10 ★


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...