luni, 8 mai 2017

GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL



Hello girls!




           Nu știu câte dintre voi știți, dar în data de 13 și 14 mai are loc a doua ediție a singurului festival din România dedicat frumuseții. Biletul la GLAMOUR Beauty Festival vă permite accesul la workshop-uri, o incontestabilă sursă de informații în domeniul frumuseții și nu numai, oferite de cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu, dar și accesul în zonele de răsfăț – sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și multe alte surprize care îți vor oferi răsfățul pe care orice femeie îl merită.
Evenimentul are loc în București, la Hanul Gabroveni.


Ce îți oferă mai exact?
  • Ședințe de machiaj: branduri precum Avon, Bourjois, Douglas, Lancome, Rimmel și Urban Decay îți vor oferi ședințe de make-up personalizate.
  • Ședințe de hairstyling: BaByliss, Man!fest și Tribute by George Soare sunt brandurile prezente la GLAMOUR Beauty Festival care iti vor oferi coafuri diafane și culori de păr inedite.
  • Manichiură: unghiile tale vor trece prin cele mai noi și inovatoare produse dacă vizitezi standurile Beauy District și Sally Hansen.
  • Recomandări personalizate de skincare și lifestyle: specialiștii Caudalie, Colgate, Dr. Organic, Kiehl’s, Palmolive și IQOS te așteaptă cu cele mai bune produse ale lor, cu multe sfaturi utile, iar corner-urile amenajate de ei vor fi de-a dreptul spectaculoase.
  • Masterclass-uri susținute de speakeri de top: îți spun doar câteva nume ale celor ce vor susține workshop-uri: George Soare, Florin Noje, Sorin Stratulat, Adina Vlad, Alexandru Abagiu. Sună destul de convingător, nu? Iar lista nu se oprește aici: urmărește platforma GLAMOUR Beauty Awards pentru a fii la curent cu toți speakerii care vor lua parte.
  • Sesiuni de Q&A cu bloggeri și vedete foarte populare: vei avea ocazia să faci cunoștință și să afli orice infomație te interesează direct de la persoanele pe care până acum le admirai doar pe social media sau la TV. Vor fi special pentru asta în zona de Q&A a festivalului, așa că nu te sfii să intri în vorbă cu ele. Poți vedea aici cine va fi prezent.
  • Un goodie bag în valoare de 600 de lei:  Pe lângă workshop-urile interesante și sesiunile de răsfăț, pleci acasă cu cadouri de la fiecare brand, plus un abonament pentru un an la revista ta preferată, GLAMOUR. Rezervă-ți un loc la GLAMOUR Beauty Festival prin achiziționarea biletului de intrare și vei primi garantat un GOODIE BAG care conține următoarele produse:
  1. pudră translucidă Mark. Magix HD Finishing Powder, Avon, 9 g. (full size)
  2. ruj Rouge Edition Velvet, Bourjois în nuanța Fuchsia, 7,7 ml. (full size)
  3. spray Apă de Struguri, Caudalíe, 75 ml. (full size)
  4. spumă de duș Home Spa, Douglas, 75 ml. (travel size)
  5. cremă de zi Organic Morrocan Argan Oil, Dr. Organic, 50 ml. (full size)
  6. cremă de față Pure Vitality Skin Renewing Cream, Rosa Arctica Lightweight Cream sau Ultra Facial Cream, Kiehl’s, 7 ml. (travel size)
  7. apă de parfum La Vie Est Belle, Lancome (4 ml)
  8. cremă de față Visionnaire Advanced Multi-Correcting, Lancome, 15 ml. (travel size)
  9. masacara Volume Shake, Rimmel London, 9 ml. (full size)
  10. lac de unghii Miracle Gel în nuanța Mintage, Sally Hansen, 14,7 ml. (full size)
  11. paletă cu 24 de nuanțe sample de ruj Vice Lipstick, Urban Decay
  12. paletă cu 4 nuanțe sample de corector Naked Skin, Urban Decay.

         Pe lângă toate informațiile pe care ai ocazia să le afli și sesiunile de înfrumusețare de care te poti bucura, vei primi și un goodie bag plin cu produse de frumusețe, vouchere și… un abonament la revista GLAMOUR pentru un an!
         Prețul unui bilet este de 199 lei pentru fiecare zi a festivalului. Atât pe data de 13 mai, cât și pe data de 14 mai se vor ține workshopuri pe aceleași teme și se vor oferi aceleași produse în goodie bag-uri.
 CUMPĂRĂ BILETUL DE AICI !
See you there!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...