miercuri, 19 aprilie 2017

Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA

Hello!

Astăzi vorbim despre noua gamă de ingrijire a părului Schauma Nature Moments. Schauma Nature Moments utilizează doar esențe de origine 100% naturală și sunt testate dermatologic, fiind blânde cu pielea capului şi neconținând, de altfel, niciun fel de siliconi sau coloranți artificiali. Mai mult decât atât, au un pH neutru, astfel încât, după spălare, părul rămâne nu doar curat, ci și frumos în mod natural și rezistent de la rădăcini până la vârfuri. Natura este o sursă extraordinară care protejează frumusețea naturală. Inspirată din această bogăție a naturii, noua gamă Schauma conține 4 tipuri de șampoane și 3 tipuri de balsamuri.

Gama Schauma NATURE MOMENTS conţine:

Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL Șampon și Balsam

Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA Șampon și Balsam

Schauma NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER, Șampon

Schauma NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL, Șampon și Balsam


SCHAUMA NATURE MOMENTS Provence Herbs & Lavender este special creată pentru un păr fără volum și cu firul subțire, pentru a-l curăța fără să-l încarce suplimentar și pentru a-i reda volumul.

SCHAUMA NATURE MOMENTS Honey Elixir & Barbary Fig Oil fortifică structura firului de păr și îl hrănește pentru a preveni degradarea sa în viitor.

SCHAUMA NATURE MOMENTS Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera reduce ondularea și ruperea părului și previne apariția vârfurilor despicate, redând-i moliciunea și aspectul sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

SCHAUMA NATURE MOMENTS Raspberry & Sunflower Oil protejează culoarea părului vopsit sau decolorat, îl hrăneşte si îi reda strălucirea.


Eu am testat Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA pentru părul deteriorat cu vârfurile despicate. Uleiul de măsline hidratează părul, îl face mătăsos şi strălucitor.


Eu folosesc de ani de zile doar Nivea Volume Care şi pot să fac comparaţie între ce foloseam şi ce am testat. Părul meu este lipsit de volum, fără strălucire şi cu vârfurile despicate care se văd de la mare distanţă. Pentru un super volum îmi şamponam părul de două ori. Formula Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA nu necesită asta pentru că după produce îngrăşarea părului. Volumul este mediu, dar redat doar de folosirea balsamului. Recomand fetelor care îşi doresc un păr drept, pentru că reduce ondularea şi chiar dacă este pieptănat şi uscat bine, părul rămâne drept, iar vârfurile despicate nu se văd proieminent. Are un aspect lucios şi părul este destul de mătăsos în primele 3 zile după spălare. Nu voi vorbi despre îngrăşarea părului pentru că părul meu nu are această problema, aşadar îl spăl o dată pe săptămână,
Din punct de vedere al mirosului, miroase bine şamponul, nu prea tare, dar nu se imprimă în păr.






Vă las aici site-ul de unde puteţi cumpăra gama Schauma Nature Moments:


http://www.emag.ro/sampon-schauma-nature-olive-oil-400-ml-9000101055924/pd/DX6YP7BBM/


http://www.emag.ro/balsam-schauma-nature-olive-oil-200-ml-9000101055795/pd/DJ6YP7BBM/












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...